Waar wij voor staan

De missie en waarden van GO Administratie

GO-Administratie is een zelfstandig administratiekantoor in Middelharnis op Goeree-Overflakkee. De missie van Jaqueline met GO Administratie is om haar verworven kennis in te zetten om u als ondernemer te ontzorgen wat betreft uw financiële administratie, belastingzaken en verdere verplichtingen. Dit wil ze doen tijdens het opbouwen van een goede onderlinge relatie. Op deze manier kunt u zich richten op en uw beschikbare tijd benutten aan die bezigheden of werkzaamheden waar u in uitblinkt. Zo werkt GO Administratie samen met ondernemers op Goeree-Overflakkee en omstreken aan een goede & gezonde onderneming.

De persoon achter GO Administratie

Over Jaqueline van Heest

Jaqueline is de drijvende kracht achter GO Administratie. Met veel passie en energie werkt zij aan het ontzorgen van andere ondernemers en particulieren op het gebied van hun administratie.

In de ruim 35 jaar dat Jaqueline al werkzaam is als administratief medewerker en assistent-accountant heeft zij veel kennis en ervaring op kunnen doen wat betreft administraties van kleine zelfstandigen, MKB- en ZZP- bedrijven uit een diversiteit aan branches. Ze is jarenlang in dienst geweest bij diverse accountantskantoren en in het bedrijfsleven. Hier heeft ze een grote bijdrage kunnen leveren aan de financiële gezondheid van deze ondernemingen.


De studies die ze gevolgd heeft zijn Praktijkdiploma Boekhouden (PDB), Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) en Staatspraktijkdiploma Bedrijfsadministratie (SPD). Daarnaast heeft ze de praktijkdiploma’s loonadministratie en belastingrecht behaald.


Kom in contact met of lees meer over haar op LinkedIn.

Jaqueline van Heest Jaqueline van Heest
Automobielbedrijf Witvliet, Jan van der Made, ervaringen met Jaqueline Automobielbedrijf Witvliet, Jan van der Made, ervaringen met Jaqueline

Ervaringen met Jaqueline

“Jaqueline heeft met al haar vakkennis onze boekhouding die een jaar erg slecht was bijgehouden in korte tijd op de rit weten te krijgen.”

Jan van der Made Voormalig eigenaar Automobielbedrijf Witvliet

Een moderne bedrijfsvoering

Hoe GO Administratie te werk gaat

GO Administratie is vooruitstrevend, modern en innovatief. Wij realiseren ons dat de wereld van techniek niet stil staat en dus doen wij dat ook niet. Door moderne software-toepassingen te omarmen kunnen wij u beter van dienst zijn. We werken volledig digitaal en bij voorkeur in de cloud.

Basecone

Om uw boekhouding te verwerken maken we gebruik van Basecone, een programma dat de factuurstroom digitaliseert. Als klant kunt u uw facturen en overige documenten zelf scannen, mailen naar een Basecone-specifiek e-mailadres voor uw eigen boekhouding, of uploaden in de Basecone app. Daarnaast kunt u uw papieren facturen en overige documenten natuurlijk ook gewoon fysiek aan ons overdragen waarna we ze zelf verwerken.

Twinfield

Naast Basecone werken we met het boekhoudprogramma Twinfield. In dit programma worden alle documenten uit Basecone en overige mutaties verwerkt tot financiële overzichten waaruit we uw jaarrekening en aangiften kunnen opstellen. Op deze manier heeft u als klant op elk gewenst moment een actueel overzicht.