Referenties van onze klanten

We helpen ondernemers zoals u met het behalen van uw doelen

Sinds onze oprichting hebben we veel ondernemers zoals u op Goeree Overflakkee en omstreken gevonden die we van dienst mogen zijn. Naar grote tevredenheid ondersteunen we hen dagelijks met het opzetten of onderhouden van een financieel gezonde onderneming.

De klant-relaties zijn hecht en zorgen voor kwalitatieve samenwerkingen en uiteindelijk blije en tevreden klanten.

Jaqueline van Heest

Tevreden klanten

Lees hieronder waarom klanten kiezen voor GO Administratie

Jaqueline heeft met al haar vakkennis onze boekhouding die een jaar erg slecht was bijgehouden in korte tijd op de rit weten te krijgen.


Jan van der Made Automobielbedrijf Witvliet

Jaqueline regelt al jaren met veel succes onze boekhouding. Haar service wordt gekenmerkt door haar betrokkenheid met ons bedrijf. In haar werk is ze structureel punctueel. Daarbij bezit ze voor cijfers over een scherpe visie.

Kortom, wij kunnen haar niet meer missen!


Arco Witvliet Witvliet Timmer- en Onderhoudsbedrijf

Jaqueline van Heest van GO Administratie verzorgt op een nauwkeurige wijze mijn bedrijfs- en privéadministratie, dit geeft mij een gerust gevoel dat richting de Belastingdienst de zaken goed geregeld zijn. Jaqueline denkt mee hoe binnen de gestelde kaders van de Belastingdienst het resultaat kan worden geoptimaliseerd en weet je daarbij op zaken te wijzen waar je zelf niet van op de hoogte bent. De plezierige samenwerking wordt gekenmerkt door duidelijke communicatie, goede bereikbaarheid en wederzijds vertrouwen. Kortom GO Administratie, de administratieve schakel voor mij als zelfstandig ondernemer.


Nico Donselaar HR - Ceremonies - Dagvoorzitter

GO Administratie zorgt voor rust in onze boekhouding. Jaqueline luistert goed naar onze vragen en geeft daarop heldere antwoorden. Zaken waar wij niet aan denken heeft zij al gesignaleerd en levert daarbij een juiste oplossing. Wij zijn erg blij met de overstap naar GO Administratie.


Carlina van Os Leutug - voor in je huis

Als ondernemer wil je zoveel mogelijk kunnen werken aan je passie. In ons geval is dat het vergroenen van de bebouwde omgeving door het op natuurlijke wijze kweken en aanleggen van groene daken. Sinds begin 2020 verzorgt GO Administratie onze boekhouding waardoor wij ons onbezorgd kunnen richten op onze missie. Jaqueline denkt actief mee over allerlei boekhoudkundige vraagstukken, ze werkt rustig, gestructureerd en resultaatgericht. We kijken uit naar een blijvende samenwerking.


Marijn van Rossum Earthweek

Een goed administratiekantoor waar wij alleen maar positieve ervaringen mee hebben. Jaqueline is deskundig, vriendelijk, betrokken  en ze denkt mee. Ze antwoordt snel op mails, vaak binnen een paar uur al. Geeft duidelijk antwoord op onze vragen en zoekt alles tot op de bodem uit. Haar werk is netjes en overzichtelijk. Een vakkundige boekhouder, die zich aan de afspraken houdt en menselijk is. Een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij kunnen dit kantoor van harte aanbevelen.


Wilma van Heiningen Profit Makelaardij van Heiningen

Nadat ik ‘voor mezelf’ begonnen was, kwam ik er langzaam aan achter dat administratie niet echt mijn ding is. Na eerst zelf aangemodderd te hebben met behulp van diverse adviezen heb ik besloten zoveel mogelijk zelf te doen en de jaaraangifte volledig over te laten aan een expert. Nadat dit niet meer mogelijk was wegens persoonlijke omstandigheden heb ik alles uit handen gegeven aan Jaqueline van GO Administratie.

Jaqueline attendeert me op bepaalde zaken, waarmee rekening te houden en wat eventuele mogelijkheden zijn. Ze zorgt er ook voor dat ik alles op de juiste manier en op tijd aanlever en zorgt er vervolgens ook voor dat ze dat dan ook krijgt(!). Een vastberaden, bekwame, strenge maar toch vriendelijke administrateur, die echt een stap meer voor je wil doen en dat dan ook doet. Ik ben erg blij met de hulp die ik krijg en dat ze de volledige administratie uit handen neemt waardoor ik me zorgeloos kan richten op waar ik juist wel goed in ben.

Dank daarvoor. Op naar een verdere gezonde samenwerking.


Leon van Strien Striengineering

Jaqueline benaderde mij enkele jaren geleden met de vraag of ze wellicht mijn boekhouding mocht verzorgen. Ik had destijds een boekhouder en ik was tevreden. Maar het prettige telefoongesprek vergat ik niet. Jaqueline was vooral niet drammerig om mij op een of andere manier over te halen. Dat waardeerde ik enorm.

Toen mijn boekhouder stopte voelde het voor mij goed om haar nog eens te bellen. Na een uitgebreide kennismaking viel ik voornamelijk voor 'de klik'. Je moet iemand vertrouwen, want je geeft toch heel je financiële hebben en houden bloot. Ze begrijpt mij als kleine zelfstandige. Ze is op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving en vooral heel erg accuraat, ze denkt mee en komt altijd, maar dan ook altijd, haar afspraken na. Het voelt voor mij goed dat mijn cijfers bij haar 'in veilige handen' zijn.


Wendy Tuns Bijzondere Woorden

Nadat onze vorige boekhouder gestopt was, zijn we overgestapt naar GO Administratie. Na ruim een jaar hebben we daar geen spijt van. Jaqueline heeft de achterstallige administratie bijgewerkt, en voor de toekomst een nieuwe, duidelijke en overzichtelijke opzet gemaakt, waardoor we meer inzicht krijgen in de bedrijfscijfers. Daaruit blijkt ook dat ze een goed inzicht heeft, en goed kan inleven hoe ons bedrijf werkt, en waar de belangrijke punten liggen. En dit alles voor een hele schappelijke prijs.


Ab Vonk Noordegraaf A.S. Vonk Noordegraaf